Schumacher’s buitenspiegels brengen 4.370 euro op

Auteur: , 1 Reactie

Het beroemde veilinghuis Sotheby's veilde afgelopen woensdag een unieke collectie Ferrari’s en Ferrari-memorabilia op het fabrieksterrein in Maranello. Het merendeel van de stokpaardjes bleef onverkocht. De buitenspiegels van Formule 1-coureur Michael Schumacher vonden wel een nieuwe eigenaar. De kampioensspiegels, waarin Schumi in 2000 zag dat de titel hem niet meer kon ontglippen, brachten € 4.370 op. Een schijntje in vergelijking met zijn complete racewagen, een van de weinige topstukken van de collectie die wél werd verkocht...

De 2004 Ferrari F1 – tijdens de GP van Monaco jammerlijk gecrasht maar inmiddels door Ferrari weer in volle glorie herstelt – ging voor 2.760.000 euro over in handen van een anonieme koper.1 reactie

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
de anonieme koper van de ferrari zelf ebn ik…:( was het maar zo…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).