Pimp my Lada op MTV

Auteur: , 3 Reacties

Sinds kort is op de jongerenzender MTV een nieuwe commercial van Lada te zien. Opmerkelijk is dat hierin reclame wordt gemaakt voor de Lada Niva, een terreinauto die al sinds 1976(!) op de markt is. Daarnaast is Lada met drie verschillend 'gepimpte' MTV Niva's op veel festivals vertegenwoordigd, waarmee het automerk probeert ook jongeren voor zich te winnen. Oppassen dus als je deze zomer de deur uit gaat! Voor Lada is het natuurlijk belangrijk om de jeugd te bereiken. Binnenkort zal namelijk de Lada Kalina in Nederland op de markt zal verschijnen, waarover we al eerdere onze twijfels hadden...3 reacties

Supervette wagen is die zwarte! Niva’s zijn topwagens, laten het nooit afweten, hebben zeer veel kracht. Lekker puur, een echte jeep!
Goed idee de Lada ;)
Henk Teunissen
Linkje naar grappige Lada commercials van Nederlandse bodem:

http://john-doe.nl/lada/
Mijn ouders kochten een Lada Niva in 1978. Ik was toen 1 jaar oud. Dit model (VAZ-2121) is in productie gebleven tot 1992 en had een 1.6 liter motor. De topsnelheid was 132 km/u en optrekken van 0 – 100 deed je op 23 seconden. Het verbruik schommelde rond de 13 liter per 100 kilometer. In 1993 kwam de Lada Niva (VAZ-21214) met 1.7 liter op de markt. In 1995 kwam er een Lada Niva op de markt met een 1.9 liter dieselmotor (XUD9A) van Peugeot. Deze dieselmotor zat ook in de Mahindra CL 340 en 540, de Peugeot Boxer, Peugeot 306 en Fiat Scudo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).