Productie Carver One wordt gestart

Auteur: , 1 Reactie

De wagen was al eens te gast bij TopGear en ook Adam Curry heeft er al een rondje mee gereden. De Carver One was dus al geruime tijd bekend, maar is volgens de makers tot in de perfectie verfijnd en verbeterd. Nu is hij klaar om de weg te veroveren. De productie start deze herfst en bij Carver Europe kunnen de orders worden geplaatst!De Carver One is een exclusieve, gelimiteerde serie. Elke Carver is dus uniek en wordt met de hand gemaakt. De prijs is 35.000 euro (inclusief BTW, registratiekosten en invoerbelasting), voor registratie in Nederland bedraagt de prijs 39.950 euro (inclusief BTW, BPM, registratiekosten en invoerbelasting). Geld over? het schijnt een erg leuk speeltje te zijn…1 reactie

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
George Philip
Als de Carver (hopelijk in de toekomst) wordt uitgerust met een vettere moter en een 6-bak met flippers (sequentiele schakeling), dan wil ik hem graag kopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).