DVD kijken in je achteruitkijkspiegel

Auteur: , 2 Reacties

Met deze nieuwe vinding mogen we in de auto binnenkort misschien wel weer gewoon bellen met het mobieltje in de hand. Bellen is immers "helemaal" niet gevaarlijk, althans, wanneer je het vergelijkt met het kijken van een DVD'tje in je achteruitkijkspiegel. De technologie ontwikkelt in rap tempo door, maar sommige vindingen zijn werkelijk zinloos. De kans dat dit systeem ooit goedgekeurd wordt voor gebruik in de auto acht ik persoonlijk NIHIL!!! Goed, ik moet wel toegeven dat het idee op zich grappig is...

We hebben het hier over de Lilliput RV18-50NP. Het is een 5-inch LCD schermpje dat in de achteruitkijkspiegel wordt gemonteerd en in de markt wordt gezet als het ideale systeem voor het bekijken van een DVD’tje of het spelen van een videogame. Pas handig zou het zijn wanneer het scherm zou zijn aangesloten aan een camera achter de auto, waarmee het zicht bij achteruit rijden kan worden verbeterd, maar daar hoor je de marketing afdeling van Lillput niet over (via: transportation.engadget.com).2 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Sir Smokalot
Hehe, who needs mirrors anyway?
Dit snufje is alleen geschikt als je de grootste auto hebt op de weg (can you say stretched hummer?), hoewel dan niet zo geschikt voor je medeweggebruikers :)
Mijn vader heeft er één (gehad). Nee, geen stoere dvd versie, maar als achteruitkijkcamera voor de camper. Ding werkt voor geen meter, hij gaat nu een monitortje installeren op het dashboard.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).