Als je niet geil wordt van de Astra, rijdt hij niet!

Auteur: , 2 Reacties

Als je niet ontzettend opgewonden wordt van de nieuwe Opel Astra, kun je het wel vergeten dat je er een meter mee vooruit komt. Voor de lancering van de nieuwe Opel Astra heeft Crispin Jones een speciale sleutel ontwikkeld. Deze meet met een sensor via de vinger of de bestuurder voldoende opgewonden is. Is dit niet het geval, dan wordt er niet gereden. Je moet dus wel écht willen...

Of het nu echt handig is om een auto te hebben die alleen maar rijdt wanneer je geil bent, vraag ik me af. Als je niet heet wordt van de nieuwe Astra, zorg dan in ieder geval voor een DVD installatie met een paar leuke opwindende DVD’tjes, want anders kan een ritje erg lang duren (h)

Lees meer op transportation.engadget.com.2 reacties

heidekonijn
Dit wordt hét middel tegen files.
Veel opels zullen er niet meer rondrijden, tenzij ze eea gaan doen aan hun styling
dan zou ik nooit weg kunnen, als ik met een opel zou moeten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).