Bentley Continental Cabriolet

Auteur: , Geen reacties

Bentley is druk bezig om een derde model voor de Continental-reeks te ontwikkelen. Na de Bentley Continental GT en de Continental Flying Spur komt eind 2006 de Continental Cabriolet op de markt.

Voor Bentley geen fancy coupé-cabriolet constructies, maar een klassiek stoffen dak. Met een stoffen dak kan een veel mooiere lijn worden gerealiseerd en ook zal leverancier Karmann ervoor zorgen dat het met de isolatie wel goed zit. Karmann is oerigens kind aan huis bij het Volkswagen-concern, het moederconcern van Bentley. Gezien de beperkte capaciteit van de Bentley-fabriek in het Britse Crewe, zal de Continental geproduceerd worden in de Glazen Fabriek in het Duitse Dresden. Volkswagen produceert daar de Phaeton en capaciteitsproblemen hebben ze daar zeker niet.

Lees het artikel op autoweek.nl.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).