Audi A8L in de Transporter 2

Auteur: , 8 Reacties


Hadden we het vandaag nog over de top 10 auto achtervolgingen in films en de Audi S8 van Ronin, nu blijkt dat diverse Audi's een rol krijgen in de film "Transporter 2". Mocht je deel 1 hebben gezien dat weet je dat dit een baggerfilm was met als enig pluspunt de BMW 7-serie. Er zaten best wat aardige stunts in maar naast een leuke auto is een verhaallijn toch ook wel vermakelijk. Deze keer speelt de Audi A8 (A8L) een hoofdrol, met als sidekick de Lamborghini Murcielago roadster (tevens te zien in Batman Begins). Luc Besson, bekend van oa Taxi en Michel Vaillant, zou meegeholpen hebben aan het project. Misschien dat het deze keer de moeite waard is.

Ook de Audi A3 schijnt wat screentime te krijgen maar daar is verder nog weinig over bekend.

Check de site transporter2movie.com voor meer info, of bekijk de trailer inclusief Lamborghini (via The German Car Blog).

Op fourtitude.com staat het gehele artikel.8 reacties

Sir Smokalot
Tsja, de hand van Luc Besson is in elke film die hij produceert erg duidelijk te zien, dus je weet ook wel dat je van zijn films nou niet echt niveau hoeft te verwachten.
Ik vond the transporter goed in zijn genre en dat is puur vermaak. Het kan altijd nog stukken slechter, kijk maar naar het tenenkrommende vehikel torque, of biker boyz, of the Fast & Furious 2. Dan is the transporter opeens een stuk beter!
Ik wacht met smart op de vette autostunts in de nieuwe transporter!
Op fourtitude staat sinds gisteren meer over de film en de Audi A8 W12: http://www.fourtitude.com/news/publish/Audi_News/article_1512.shtml
Ik moet wel zeggen de actie is wel een stuk vetter dan in Transporter 1 zeker een aanrader om te kijken als je van actie houdt.
Nou, het was deze keer wederom niet de moeite waard! Heb de film net bekeken en afgezien van de A8 zuigt de film zwaar! Vooral erg slecht acteerwerk en er zijn stunts met de auto die gewoon onmogelijk zijn. Misschien dat ze mikken op een doelgroep uit groep 8, maar ik vond het een beetje een zielige vertoning…
Ja was zeker de moeite waard. Maar wil wel even zeggen dat het absoluut geen Audi A8L is maar een Audi A8 W12.
Klopt, het was geen verlengde uitvoering. Of het zeker de W12 was, weet ik niet. Stond wel in de grill, maar de uitlaatpijpen van een W12 zijn trapezuim- vormig en in de film waren ze rond.. Maar de auto kon in ieder geval goed vliegen.. (angel)
Hetzelfde als in James Bond, met die 7 serie… Werd ook van alle daken geroepen dat het een 750iL was, maar was gewoon een 730i…
Transporter 1 was een hele goede film maar jammer dat ze geen 740i met m5 motor of een 750i hadden genomen inplaatst van die 735i, maar transporter 2 is echt geen zak aan slechte actie de helft is nep en bij deel 1 was dat niet het geval, maar de auto is wel heel LEUK

groetjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).