Lamborghini designer gaat naar Seat

Auteur: , 14 Reacties


Luc Donckerwolke is vanaf 15 September 2005 het nieuwe hoofd van de afdeling Design bij Seat. De 40-Jarige Belg is op dit moment verantwoordelijk voor het Design van Lamborghini, wat voor velen een droombaan is. Toch gaat de man die de Murcielago, de Murcielago roadster en de Gallardo heeft ontworpen naar Seat. Goed nieuws voor Seat lijkt me...

Op de Frankfurt autoshow in september zal zijn laatste creatie worden onthuld: de Lamborghini Gallardo Spider (via auto-motor-und-sport.de).14 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Woei!!! Kan niet wachten tot de eerste Seat “Donckerwolke” van de band komt rollen.

Maar ben ik nou bevooroordeeld of is Seat goed bezig. Eerst de Athea die er al leuk uit ziet, dan de Leon die er erg goed uitziet, daarna de switch van de Seat Ibiza Cup naar de Seat Leon Cup! En nu dan deze nieuwe hoofd designer!
Sir Smokalot
Ja, maar je vergeet wel de meer dan hondslelijke nieuwe Toledo. Ik hoop er nooit eentje op de weg tegenkomen, want ik ben bang dat ik mijn auto dan de berm instuur ofzo…
We hebben hier kennelijk te maken met een kenner! “Athea” moet zijn “Altea”, maar dat neem ik je nog niet eens kwalijk. Echter, roepen dat die er leuk uit ziet, dat doet zeer! (devil)
Ai ja de Toledo….. laten we die maar heel snel vergeten…
Ennuh ja de Altea (mijn excusses, ut was nog vroeg….):-S

Maar voor een “gezinsauto” (wat een woord) vind ik hem toch erg leuk. Uiteraard mag je van mening verschillen, maar heb je dan een alternatief?
Als je gezinsauto zoekt en het predikaat “burgerlijk” wilt vermijden, denk dan eens aan de Audi A4/A6 Avant. Dan moet je natuurlijk geen Walibi-Felvo-sticker op je bumper plakken. (h)
Helaas is niet voor iedereen mogelijk die extra 12000 Euro op te hoesten. [-(
Goed dan…, voor ieder budget is er een ruime gezinsauto. Voor minder dan 10.000 euries heb je ook een dikke lada station: http://www.directlease.nl/?page=http%3A//www.directlease.nl/685eb759b4885b20d77dab4ebd882f70/calc/grotefoto.html%3Fauto_id%3D23119%3Bfotonr%3Da
Geile bak Nick !!! Ik ben om ;-)
Of een peugeot 307 SW, lekker warm in de winter!
Wat verstaat de redactie van Autoblog.nl onder “gezinsauto”? Willen de pappies snel de sleutels inleveren bij de mammies? ;-)
De redactie? Mandelbaum zul je bedoelen ;)
Lotte, ik denk dat een ideale “gezinsauto” een auto is waarmee papa goed voor de dag kan komen, maar waarin mama met de kids in het weekend ook moet kunnen rijden. Dus het liefst een automaat met park-distance voor én achter en veel…, heel veel airbags (devil)
Ah…deze redacteur vindt het blijkbaar te confronterend om de vraag te beantwoorden! Geeft niet hoor, ik zal NIEMAND vertellen dat de folders voor de Astra station op de keukentafel liggen :-p Zonder gekheid, wat is een aanvaardbare gezinsauto? Is er een auto die tussen herniavankindinautostoeltjezetten en zoveelruimtedatweeenelftalkunnenfokken zit? Een auto die we kunnen plaatsen tussen kindmetgehooraandoeningdoorsubwoofers en onderhoudsvriendelijkmettrekhaak?
Nick, couldn’t agree with you more. Ik ben misschien één van de weinige vrouwen die het roerend eens is met: vrouw achter het stuur bloed aan de muur. Wij kunnen niet autorijden!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).