Lingenfelter heeft de snelste Hummer

Auteur: , 4 Reacties

We schreven al over de Hummer van Geiger, wat de snelste Hummer ter wereld moest zijn. De Amerikanen konden natuurlijk niet toezien hoe een paar Duisters hun nationale trots hadden opgefokt en met een Corvette motor nog wel!! Tuner Lingenfelter had al snel een antwoord. Zij bieden hun twin-turbo 427 package aan in elke SUV van GM, dus ook de Hummer. Resultaat: nog een H2 met 700pk! Yep, hetzelfde als de Geiger alleen hebben de Amerikanen er 740 Nm aan koppel inzitten wat een bijna horizontale curve tot gevolg heeft.

Deze Hummer is naar alle waarschijnlijkheid sneller, de iets lichtere Escalade EXT met dezelfde motor doet de 0-100 zelfs in slechts 4 seconden! Goedkoper dan de Geiger is ie in ieder geval, want het package kost namelijk minder dan 60,000 dollar.
Kijk op de site voor het package van Lingenfelter (via autoblog.com).4 reacties

Waanzinnig … meer dan 200 kilometer te kunnen gaan met een auto met een luchtweerstand van een flatgebouw!
Zal wel lekker veel brandstof zuipen lijkt me zo …
Lijkt mij ook, maar er schijnt zelfs een hybride Hummer te komen! misschien iets voor GroenLinks ;)
Ik zou toch niet in een landwind willen zitten als deze ruim drie ton wegende kolos tegen 200 km per uur tegen mij rijd!!
lekke voorband

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).