Gespot: Lamborghini Gallardo Roadster

Auteur: , 3 Reacties


De langverwachte Lamborghini Gallardo Roadster is vastgelegd op de gevoellige plaat. Nog wel gecamoufleerd met iets dat veel weg heeft van landbouwplastic, maar veel verhullend is het niet. Eerder toonde we al een impressie van hoe een extreme versie van de Gallardo Roadster er uit zou kunnen zien. Het uiteindelijke resultaat is echter niet zo extreem is...

De Gallardo zal zijn voorzien van een niet zo handige softtop, die we al kenden van de Murcielago Roadster. Het is verstandig om voor dat je weg gaat te besluiten of je het dak open of dicht wilt hebben, want het dak even snel open of dicht doen kun je wel vergeten. De Lamborghini Gallardo Roadster zal naar verwachting op de Frankfurt Autoshow in september officieel worden geïntroduceerd.

Lees meer op edmunds.com (via jalopnik.com).3 reacties

Als je een (italiaanse) supercar koopt moet je geen roadster nemen want die hebben altijd van die onhandige vouwdaken, wel des te charmanter, maar daar betaal je niet voor.
Daarnaast zijn ze altijd zwaarder en langzamer en waar gaat het om? snelheid,…
gaat het bij een italiaanse sportwagen niet (meer) om de sensatie dan om de snelheid op zich? De sensatie beleef je meer in de Roadster/spider denk ik…..
als je der maar plezier aan beleefd

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).