Mitsubishi Lancer bodykit

Auteur: , Geen reacties


Heb je het idee dat je auto te gewoontjes is en wil je 'm eens in een sportief jasje steken, dan heeft Carcept bodykits voor verschillende modellen auto's. Zelfs een echte gezinsauto als de Peugeot 807 wordt met een bodykit van Carcept een bijzondere verschijning. Hier afgebeeld een voorbeeld van een opgedikte Mitsubishi Lancer die door de bodykit wel wat weg heeft van de brute Mitsubishi Lancer EVO IX.

De bodykit bestaat uit een volledige voorbumper, achterbumper, set sideskirts en een achterspoiler. Kijk op de site van Carcepts naar de overige bodykits of op Autostyle.nl.
(tip: Lars Verswyvel)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).