Renault Laguna Coupe

Auteur: , 6 Reacties


Naast een sedan zal de nieuwe Laguna waarschijnlijk ook in een Coupé versie uitkomen. Twee deuren en vier zitplaatsen that is. In 2007 zal de derde generatie van de Renault Laguna in de showroom staan. Door het hergebruik van de basis van de Nissan Primera zal Renault geld overhouden waardoor meer aandacht kan worden gegeven aan de ontwikkeling van de Laguna.

Volgens auto-motor-und-sport.de zal onder de motorkap een V6-Turbodiesel 3-liter komen te liggen met 210pk! Andere mogelijkheden zullen een viercilinder Turbodiesel met 150 en 175 pk zijn. De bezineversies markeren een nieuw begin met de 3.5-Liter-V6 van Nissan, uiteraard zullen daaronder nog wat ‘instapversies’ beschikbaar komen..

Bekijk de afbeeldingen van de nieuwe Renault Laguna.6 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
eindelijk een renault die er goed uit ziet!
Sir Smokalot
Is het niet zo dat Carlos Ghosn, die nu CEO van Renault is, eerst Nissan er bovenop geholpen heeft? In dat geval is het wel aardig om te zien hoe zo contacten tussen fabrikanten kunnen ontstaan, want Renault en Nissan is nou niet echt een link die ik in eerste instantie zou leggen.
Klopt, die deal moet wel door Carlos zijn gemaakt.
De man is trouwens nog steeds CEO bij Nissan en heeft dus een leuk bijbaantje als baas bij Renault. Goede kans dat we in de toekomst nog veel meer gaan horen van deze samenwerking…
Jeetje wat een mooie renault! Ik ben helemaal renaultfan! Zou ook nooit iets anders willen rijden. vooral de megane coupe. Maar ik had altijd het gevoel dat een deze coupe toch niet helemaal past naast al die andere grote coupes van bmw en andere automerken! de megane coupe is mooi, heel mooi. maar het kan net niet op tegen die andere coupes. Als de renault laguna coupe er echt zo uit komt te zien. dan heeft ook renault weer een mooie troef in handen.
Dit is de eerste keer dat ik terug wat hoop koester om mijn peugeot 406 coupe te kunnen vervangen. De 407 coupe is te lelijk en deze wagen biedt een knap alternatief.
Gewoon bloedmooi!!! Zeker erg gewaagd in deze kleur. Wanneer leverbaar??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).