Is Maarten de Bruin in de war?

Auteur: , 5 Reacties

Spyker ontwerper van het eerste uur, Maarten de Bruin, verliet eerder dit jaar de exclusieve sportwagenfabrikant als gevolg van een "verschil in inzicht". Dat we nog van hem zouden horen, stond al vast. De Bruin heeft zich nu toegelegd op "een sportauto voor op het water". Absoluut een schitterend exemplaar waarin we natuurlijk details van de Spyker herkennen, maar wat mij betreft moet Maarten de Bruin weer heel snel dikke sportauto's gaan ontwerpen!!!

Samen met De Bruijn vertrokken ook andere topmannen van Spyker, Jan Willem Schoenmakers en Leon Vergunst. De drie hebben Silvestris opgericht, een bedrijf dat ‘haute motive concepten’ ontwikkelt, zo meldt de Volkskrant. Dus voor deze ene keer op autoblog.nl enkele details over een boot: De super speedboot van Maarten krijgt uiteraard de naam Silvestris en wordt aangedreven door een 5.0 liter V8 van Volvo Penta met 300 pk en gaat tussen de 125.000 en 150.000 euro kosten. In Autovisie 15 die komende donderdag in de winkel ligt, staat een uitgebreid interview met de Bruijn en zijn twee zakenpartners over de Silvestris en andere toekomstplannen.5 reacties

De eerste auto die Maarten bouwde was de Spyker Silvestris
Erg bijzonder dat deze nu reïncarneert als boot.
Nu nog een vliegtuig :-)
Martijn Westra
ik ben nu bezig met deze boot, ik ben jachtschilder en werk voor het bedrijf die deze prachtige boot van een versysteem voorziet, een super project, hier werk ik dan ook met trots aan!!
correctie, eerste project van Maarten de Bruijn was de Silverstris V8 met een audi blok, dat heeft ie in een schuurtje in elkaar gebouwd, de naam spyker was toen nog niet ter sprake.. hij gaat gewoon verder met waar die gebleven was, lekker ontwerpen.. en dat is ook wat hij moet doen!, toppie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).