Lamborghini Gallardo SE

Auteur: , 2 Reacties

In een poging Porsche na te doen heeft Lamborghini weer een nieuwe naamgeving voor de Gallardo, de SE (special Edition). Waar je bij Porsche geen wijs meer wordt uit de 911, 997, Carrera, Carrera S, Turbo, Targa en ga zo maar door, is bij de Italianen inmiddels ook een range aan types voorbij gekomen, Piton, Spider, Concept S, SV en nu dus ook nog een SE...

Lamborghini noemt de speciale versie van de Gallardo geen Pitòn maar ’gewoon’ Gallardo SE. De nieuwe versie heeft 522 pk in plaats van de 500 pk, en zit 0,2 seconden sneller op de 100 km/u (4,0 in plaats van 4,2 seconden). De topsnelheid ligt met 315 km/u zo’n 6 km/u hoger dan bij een gewone Gallardo. Deze gewenste performance werd al eerder beschreven en blijft natuurlijk erg netjes!2 reacties

Schitterende wagen, een zeer exclusief. Het mooiste aan een Gallardo blijft natuurlijk zijn zeer mooie lijn (persoonlijk vind ik hem één van de auto’s met het mooiste lijnenspel). Onlangs zag ik dit filmpje over de SE, hij is gewoon zó agressief, ergens in het midden van het filmpje moet je is letten op de blauw-witte vlammen die uit te uitlaten komen, telkens wanneer hij schakelt, om dan nog maar over die agressieve sound te zwijgen…
http://video.google.com/videoplay?docid=-1510132083308468559&q=gallardo+SE
ik heb zelf de gallardo gereden op zandvoort en ook de porsch gt3 maar doe mij dan maar de lambo wat een wegligging wat een sturen net een kart echt super zuigt zich helemaal vast aan de weg en gas is gas geven wat een power echt geweldig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).