LandRover heeft problemen met de Disco 3?

Auteur: , 5 Reacties

Adrian Melrose, je kent em vast niet, maar hij heeft een nieuwe Land Rover Discovery gekocht en schrijft op zijn weblog diverse artikelen over de ervaringen met deze wagen. Deze zijn echter niet al te positief. Na een defect in zijn Disco 3 (first build model) is Land Rover akkoord gegaan met een vervanging (second build), waar de beste man ook nog geld voor moest betalen. Vervolgens is bij de vervangende Discovery na 432 mijl hetzelfde defect opgetreden; electronic melt down!

De originele post: “So after months of campaigning for Land Rover to take me seriously about the defects in my first Discovery 3 and to agree to replace the first build model with a second build (at considerable cost to me), I took delivery of the car a week ago and the same thing has happened with only 432 miles on clock – electronic melt down!

Adrian vraagt nu via een poll aan de bezoekers van zijn site om aan te geven welke SUV hij zou moeten kopen. De keuzes zijn een Volvo XC90, BMW X5, Mercedes ML of een Volkswagen Touareg. Slechte reclame dus voor Landrover en met steeds meer publiciteit wordt dit een potentieel PR probleem.

Misschien dat de volgende aflevering van TopGear meer duidelijkheid zal bieden… Sowieso is dit een trend die erg veel impact kan hebben. Consumenten die gaan bloggen over de ervaringen met een (nieuwe) auto, het zal komende tijd belangrijk zijn voor merken om in de gaten te houden wat er over hen geschreven wordt!5 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
why not a toyota landcruiser in the list?
is by far the best 4×4 if you ask me.
ruben vincent
Ik ben sales manager bij De Reefhorst en heb nu mijn 5e discovery TdV6 HSE en in totaal nu circa 65.000 kilometer mee gereden.
Er heeft zich geen enkel probleem voorgedaan.
Wat een fantastische kar.
Wel is het natuurlijk vervelend voor diegene die een andere ervaring hebben, echter zal dit indien je een goede dealer bezoekt worden verholpen.

Vriendelijke groet van een disco fan
ik rij ook met een disco 3 nooit probleme gehat ook eerste bouw…
wel is waar een TDV6 mss dat de benzine het iets minder doet?
ik woon in oeganda (afrika)en ben de laatste 10 jaar door 23 afrikaanse landen gereden.
ik zie de laatste disco sneuvelen bij bosjes.
zelfs de rebellen willen geen disco.
Tsja klinkt bekend he. Ik heb er 2 gehad van die disco 3. Allebei hse en de eerste stopte er na een dag al mee. Wat een grote ellende zeg. Electronica problemen, stond elke week met dat ding in de garage.. Ik er een keer mee de modder in stopte alles ermee. Zijn de garage dat dat helemaal niet kan met een disco 3 daar kunnen ze niet tegen. Om je te bescheuren!! Ding na 1.5 jaar weggedaan en een nieuwe gekocht ( was een maandagmorgen auto he? NOT) Excact hetzelfde alleen bij deze ging echt alles kapot. Abs, aandrijving, nav deed het nooit, radio, stuur kapot, luchtvering kapot, differentieel, sta je weer met je gezin langs de snelweg met je disco 3. De duimen van de voorbij gangers bleven maar omhoog gaan. Weggedaan en rijd nu een mercedes gl. werkelijk geen rammeltje of foutmelding gehad. Rijdt 100 x beter en is op alle fronter beter. En ik blijk niet de enige te zijn want internet staat vol met ellende over de disco 3…….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).