Audi A6 allroad quattro

Auteur: , 1 Reactie

Ook de nieuwe Audi A6 Avant krijg weer een afzichtelijke allroad variant. De opgehoogde quattro concept car gaat vanaf midden 2006 in productie. Sinds 2000 zijn er van het oude model maar liefst 90.000 allroad quattro's gemaakt, meer dan men in eerste instantie had gepland. Verbaast mij ook, je ziet em weinig rijden en het is nou niet bepaald de mooiste Audi A6 variant...

Maar moet het toegeven, deze ziet er een stuk beter uit, of is dat gewoon gewenning? Anyway, veel images te vinden op de fourtitude photo gallery van de A6 Allroad, oa high res foto’s op het strand en de golfbaan.

Lees meer op fourtitude.com.1 reactie

Moet ik die velgen serieus nemen?
Nou nee

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).