Brandstof recordprijzen: ANWB springt in de bres

Auteur: , 2 Reacties

Nu de brandstofprijzen record na record breken, vindt de ANWB dat het tijd wordt dat de overheid maatregelen neemt. De overheid moet de lasten voor automobilisten verlagen om zo de pijn van de dure brandstof te verzachten. Dat heeft ANWB-directeur G. van Woerkom maandag in een brief aan minister Zalm van Financiën geschreven...

Een tijdelijke verlaging van de brandstofaccijns ligt volgens de ANWB voor de hand. Ook kan Zalm denken aan het terugschroeven van de vaste lasten. De brancheorganisatie stelt voor om de wegen- of aankoopbelasting voor auto’s omlaag te brengen.

Lees meer op nu.nl.2 reacties

Leuk verhaal van de ANWB maar volgens mij willen ze hiermee alleen positieve publiciteit voor zichzelf genereren aangezien de brief aan Zalm alleen maar een aantal voorstellen bevat die nog niet zijn doorgerekend.
Klopt Tara,

De ANWB heeft flinke klappen moeten incasseren van concurrent Route Mobiel en probeert zich nu te profileren als een organisatie die écht opkomt voor de automobilist. Voor een belangrijk deel doen ze dat ook, maar met deze actie lullen ze slechts populair naar de mond van de automobilist, terwijl Zalm zijn reet met de brief afveegt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).