Jeremy moet kiezen: Maybach of de Rolls

Auteur: , 6 Reacties

Velen zullen met mij uitkijken naar de dag dat je moet kiezen tussen de Maybach of een Rolls-Royce. Hmmmm, tough choice! Om mensen met dit luxe-probleem een handje te helpen heeft Jeremy Clarkson (TopGear) de twee auto's met elkaar vergeleken. Het is alleen de vraag of we erop kunnen vertrouwen dat chauvinistische Clarkson een objectieve vergelijking maakt, want waarschijnlijk staat de uitkomst bij voorbaat al vast...

Jeremy Clarkson wordt vaak verweten nogal chauvinistich te zijn. Britse auto’s…, ik moet eigenlijk zeggen…, van origine Britse auto’s, want Britse auto’s zijn er niet écht meer, hebben bij Jeremy bij voorbaat al een streepje voor. Als je wilt weten of dit ook nu weer op gaat, lees dan de column van Jeremy op: Driving.timesonline.co.uk6 reacties

Als ik mocht kiezen ging ik toch voor de maybach. Die ziet er enigzins een beetje gestroomlijnd uit.
Ach ik vindt die Rolls ook niet gek.
Lekkere stoere voorkant en een grill waar je grill tegen zegt…
Laatst gezien op TV hoe zo’n Rolls werd gebouwd,ik bedoel vervaardigd.
Mooi hoor al dat handwerk,waar de nodige vakmanschap achter zit.
Wat denk je van de maybach dan, dat die niet met de hand gemaakt word? Doe mij maar een maybach 57 S!
Werd vandaag weer op brute wijze op mijn nummer gezet door een dikke Audi A8 6.0L Quattro. Waarschijnlijk nieste de bestuurder en tikte daarbij kort zijn gaspedaal aan, want ik knipperde met mijn ogen en hij was weg. Dus als ik mag kiezen, doe mij dan maar zo’n dikke A8. Lekker sportief en niet zo oudbollig als de Maybach of de Rolls (tenzij je het natuurlijk hebt over de Maybach die bij de heren van Brabus is geweest: http://www.autoblog.nl/archive/2005/02/16/brabus_neemt_maybach_onder_han)
is hier ook een filmje van??
ik heb op autoblog.nl gezien hoe ze een maybach slopen terwaarden van +-€5 TON nou ik weet nog niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).