Te koop: Vrouwen-auto-site voor een prikkie

Auteur: , 8 Reacties


De website automobiliste.nl staat te koop op www.bedrijftekoop.nl. Voor een luttele 75.000 tot 100.000 duizend euro ben je de trotse nieuwe eigenaar van de enige Nederlandse autosite voor vrouwen. De site startte in in maart 2004 en trekt volgens eigen opgave 10.000 tot 15.000 bezoekers per maand. Nou..., als dat geen prikkie is!

Om door te groeien moet er volgens initiatiefneemster Jacobien Beeker worden geïnvesteerd. Tijd dus dat een grotere partij de site onder zijn hoede neemt. “Ik vind het jammer, maar als je in de marge blijft hangen, is ook frustrerend”, aldus Jacobien.

Lees meer op automotive-online.nl.8 reacties

Wat een onzin, als je zelf wat tijd kan investeren heb je binnen een paar weken een site die beter loopt dan dat automobiliste.nl. Met al die aandacht voor vrouwen en auto’s denkt jacobien natuurlijk even binnen te lopen.

Gelukkig heeft ze boeken over genderwetenschappen en ordners vol met (wetenschappelijke) onderzoeken, knipsels, etc. En daarnaast heeft ze contact met de eigenaresses van autosites voor vrouwen in het buitenland. En ze heeft contact met een hele groep vrouwen die hun mening geven. En dan zijn er nog de spontane mailtjes van bezoeksters.
Inderdaad, ik zie het ook, die euroton is eigenlijk een koopje!

PS Dennis, de eerste via het autoweek weblog? http://www.autoweek.nl/weblog.php?id=12&cache=no
Het kan natuurlijk ook een stunt zijn om in de media te komen. Als dat zo is, dan lukt het aardig… Hoe dan ook, die euroton is een giller!
Evert Lansing
Die griet is niet goed bij haar hoofd. Maar goed, “als je niets probeert, dan heb je ook niets”, moet zij gedacht hebben.
Tja als je bijvoorbeeld € 10.000 vraagt hoef je nooit € 100.000 te verwachten. Je kunt in het verhandelen altijd wel omlaag gaan, maar nooit omhoog dus heeft die dame wel haar gelijk aan haar kant.
Het is tevens natuurlijk de vraag wat ze er reeel voor krijgt. Het is maar wat een “gek” er voor over heeft. Er zijn in Internetland wel eens gekkere zaken gebeurd toch?
Wolf, daar heb je wel gelijk in. Maar wat betreft die gekkere zaken zijn dat deals die allemaal in achterkamertjes worden gemaakt, om de site online te koop te zetten denk ik dat Jacobien een wat te ambitieus bedrag heeft gekozen.

Check trouwens http://www.pcplein.nl voor actuele prijzen;)
Gut, wat een venijnigheid hoor ik besloten in sommige reacties?

Vind het grappig dat ze het probeert, zeker gezien de inhoudelijke kant van de site. Maar zeker interessant om over te nemen aangezien er een behoorlijke mate van bekendheid is gecreerd. Slim van haar.
Sir Smokalot
Hoezo bekend, volgens mij kent geen kip het. Ik in ieder geval niet.
Maar als vrouwen nou gewoon lekker op die site gaan surfen in plaats van in de auto te stappen juich ik het alleen maar toe dat de site doorgroeit. Voel ik me iig een stuk veiliger op de weg en ben ik ook sneller waar ik wezen moet.
Het staat toch op deze site..?! Dus de bekendheid is er.

Zullen we – in het kader van tijdswinst en veiligheid – dan overigens ook gelijk alle 3d-pakken in hun leasebakken en middle-aged pantalons in hun family wagens stimuleren om zich meer op de digitale snelweg te begeven? Dan is er ook weer een hoop ruimte op de linkerbaan op de fysieke snelweg.
;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).