Jaguar 4×4 Crossover! geen SUV?

Auteur: , Geen reacties

De geruchten over een Jaguar SUV waren er al een tijdje, nu lijkt het echter een grote kans dat het toch een soort 4x4 crossover wordt. Meer een opgehoogde station dus, net zoals Mercedes met de R-Klasse lijkt te doen en de plannen van BMW. De impressie van het Engelse AutoExpress doet mij echter nog steeds denken aan een SUV, maar what's in a name?

Crossover is het nieuwe buzzword in autoland en je zult het weten! Het model zal sowieso geen echte off-road status krijgen, daarmee zou men op de tenen van zusterbedrijf Land Rover gaan staan. De Jaguar zal waarschijnlijk wel gebruik maken van de vierwielaandrijving van Land Rover’s nieuwe Freelander, plus het Terrain Response systeem van de Discovery’.

De planning voor de nieuwe Jag is nog steeds een plaatsje in de showroom rond 2009. AutoExpress gokt op een prijs rond de £40,000 met als doel de eigenaren van een BMW X5 of Mercedes M-Klasse.

Lees het artikel op autoexpress.co.uk, uit de editie van deze week.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).