ZAP krijgt Smart toch naar de USA

Auteur: , Geen reacties


We schreven al eerder over het Amerikaanse bedrijf ZAP en haar voornemen om de Smart ForTwo op de Amerikaanse markt te introduceren. Daarbij ondervond het bedrijf nogal wat weerstand van DaimlerChrysler (om het woord boycot te vermijden), maar volgens het gezegde: "De aanhouder die wint", is het ZAP toch gelukt om de Smartjes naar de USA te krijgen...

Het Californische bedrijf ZAP, dat lokaal bekend is door de verkoop van auto´s met elektromotor, gaat in 8 staten van de VS de Smart ForTwo Coupé en Cabriolet aan de man brengen. De eerste zending met Smarts die voldoen aan de Amerikaanse eisen, schijnt onderweg te zijn (via autoweek.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).