Jay Kay koop zn eerste Porsche

Auteur: , 3 Reacties

Jay Kay, frontman van Jamiroquai, staat naast muzikant bekend om zijn liefde voor snelle auto's (en hard rijden). Hij heeft een nieuw speeltje gekocht, een Porsche ontbrak namelijk nog in zijn collectie en een tweedehands Porsche 911 RS uit 1973 heeft daar nu verandering in gebracht. De Porsche is een RS Touring (M472) versie en één van de 94 wagens die in Engeland zijn afgeleverd. De 2.7 liter zorgt voor 210pk met een topsnelheid van 240. 0 naar 100 doet dit oudje in 5,8 seconden, netjes!

Jay Kay heeft een uitgebreide collectie supercars met merken als Ferrari en Lamborghini, een uitgebreid artikel hierover kun je vinden op timesonline.co.uk.

Jay Kay is trouwens al drie keer eerder veroordeeld voor snelheidsovertredingen. Ook was hij één van de deelnemers aan de illegale Gumball 3000 race in 2004. Een paar maanden terug moest JK zijn auto nog laten staan, wegens herhaaldelijke snelheidsovertredingen diende hij voor een halfjaar zijn rijbewijs in te leveren (via pistonheads.com).3 reacties

Maakt niet alleen swingende muziek, heeft ook nog eens swingende smaak… (dat van die Gumball-deelname vergeet ik liever)
Typisch voorbeeld van zo’n dumbf*ck die niet de roem om kan gaan..totaal geen remmingen. Zn garage invullen echter, heeftie geen advies in nodig :-)
wat boeit iedereen dat hij zich een porsche heeft gekocht mijn buurman ook;P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).