Sex met je Mercury Mistress

Auteur: , 3 Reacties

Men zegt dat bij een man de liefde door de maag gaat. Ik vraag mij dan af hoe dat het met de liefde van een man voor zijn auto. Sommige mannen zijn zo verzot op hun auto, dat je ze absoluut niet moet vragen te kiezen tussen hun auto of hun partner, want dan zijn er ineens een hoop vrouwen vrijgezel. Het liefst zouden deze mannen zelfs de daad bedrijven met hun auto. Met de Mercury Mistress kan dat nu ook...

Bekijk de commercial van deze lovecar op: server 1 of op server 2 (via: speedzone.be).3 reacties

lol!! nogmaals het bewijs dat je eigenlijk alleen een auto nodig hebt;)
Precies hoor! Veel plezier met de gril en de uitlaat, LOL
PrachtigXD

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).