Alles over Knightrider

Auteur: , 3 Reacties

"Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the powerless, the helpless in a world of criminals who operate above the law." De nostalgie komt er vanaf! Ben je in die tijd blijven hangen en heb je Seizoen 1 en 2 inmiddels op DVD aangeschaft, dan hebben we een goede link voor je.

Op knightrideronline.com vind je alles wat je zoekt(?): het laatste nieuws, een forum, downloads van KITT en zelfs een Wiki (via jalopnik.com).

Meer Knightrider quotes vind je trouwens op amazon.com.3 reacties

Voor een trip down memory lane check the good old intro http://www.retrojunk.com/details_theme/20/
Ik vraag mij af hoeveel Pontiac Firebirds er per aflevering werden “verbruikt”. Volgens mij werd er één Firbird per turbo-boost afgeschreven, want van een beetje realistische computer animatie was toen nog geen sprake.
4

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).