Opel Astra TwinTop

Auteur: , 1 Reactie


Nadat hij al eerder betrapt was, heeft Opel heeft de eerste foto’s van de Astra TwinTop vrijgegeven en nagenoeg alle auto-sites berichten dan ook over deze nieuwe cabriolet. In navolging van de Opel Tigra TwinTop, krijgt nu ook de Astra de naam TwinTop aangemeten. Net als de kleinere Tigra is hij voorzien van een coupé-cabrioletdak. De Astra TwinTop zal zijn première op de IAA in Frankfurt beleven...

De Opel Astra TwinTop is alweer het vierde model van de Astra. De productie van de auto start begin 2006 in Antwerpen. In de lente van dat jaar zal hij in Nederland arriveren.

Lees meer op autoweek.nl of op autotelegraaf.nl.1 reactie

Autoblog.nl » Archief » Ludieke Opel Astra Twintop reclame » Autonieuws van de straat
[…] Opel heeft een ludieke reclame bedacht voor de Opel Astra Twintop, waarbij je zelf live deel uitmaakt van het reclame filmpje. Als eerste moet je je naam en telefoonummer opgeven (waarbij Opel beloofd deze gegevens niet permanent op te slaan). Tijdens het filmpje dat je vervolgens te zien krijgt, wordt je live opgebeld en door de man op de foto toegesproken. Ik erg leuk gedaan! Probeer het zelf ook even op: http://www.prepareyourhair.nl […]

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).