Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse Combi in herfst 2007

Auteur: , 9 Reacties

De nieuwe Mercedes C-klasse Combi zal in de herfst van 2007 worden gelanceerd. Mercedes heeft ervoor gekozen om eerst de Combi te introduceren en pas een half jaar later de sedan. Dit is bijzonder omdat de sedan immers al een paar keer eerder is gespot. De Combi is met een lengte van 4.55 meter even lang als de in 2008 verwachtte Mercedes MLK, die op hetzelfde platform zal worden ontwikkeld...

Een nieuw AMG-model zal zeker in het programma worden opgenomen. De concurrentie is sterk en Mercedes zal dan ook alleen genoegen nemen met een C-klasse AMG die een vermogen heeft van rond de 400 pk. De V8 moet daarmee concurrentie bieden aan de BMW M3 en de Audi RS4.

De IAA in Frankfurt zal het toneel vormen voor de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse Combi. De nieuwe C-klasse Sedan zal worden gepresenteerd op de Autosalon van Genève in maart 2007 (via: auto-motor-und-sport.de).9 reacties

@autoblogger

mag ik vragen hoe zeker je weet dat de combi als eerste uitkomt? want ik vraag me dan af waarom ze die dan niet presenteren of de IAA i.p.v. de de sedan…

Maar hoop dat het waar is want ben opzich wel combi-liefhebber.

Oh, ik lees het nu net dat auto motor und sport dat schrijft ja. Nog steeds vind ik het vreemd
oh, had ik hier al gereageerd… :-P

Ik wilde namelijk even zeggen dat ik hier de AMS naast me heb liggen. Ik quote: _In het voorjaar van 2007 begint mercedes aan zijn inhaalslag op BMW en Audi; dan komt de nieuwe C-klasse, waarmee Das Haus terrein moet goedmaken op die andere Duitsers. Met dat doel krijgt de C een verbeterd onderstel, een nieuw infotainment systeem en sterkere motoren. Een HALF JAAR NA DE SEDAN volgt de COMBI, in 2008 komt de terrein versie._

Ook het motoren aanbod vind ik er onduidelijk. In de AMS zeggen ze dat er een 200, 220 en een 320 CDI uitkomt. Ergens anders (op internet) lees ik dat er een 200, 220, 280 en 350 CDI uitkomt en weer ergens anders lees ik zelfs dat er ook nog eens een 450CDI!!!??? in de c uitkomt (wat mij overigens onwaarschijnlijk lijkt).

Weet iemand nou eigenlijk de echte feiten…
Johan Adriaans
Wat een kar! The empire strikes back.
kom net bij de dealer vandaan en hij zei dat de nieuwe c klasse in maart 2007 wordt geintrodiceerd en twee maanden later in de show room zal staan.
Chris Kranenburg
Ik heb jullie antwoord: Mijn naam is Chris en werk bij Daimler-Chrysler Nederland op de afdeling voorlichting. De C klasse komt in maart 2007 op de beurs in Duitsland en de verwachting is dat deze eind april, begin me in de showroom komt te staan. De folders zijn al in druk en liggen waarschijnlijk begin april al bij de dealers.
Ik weet niet op welke afdeling je werkt, maar ik ken je niet.

De introductie is in Geneve op de Auto salon (Zwitserland) 8-18 maart,
en staat eind maart op de Autorai in Nederland!
Grappig, twee mensen van Mercedes (Nederland?) die mekaar niet kennen, en elkaar dan nog eens tegen spreken op een publiek blog. Niet echt reclame.
Intussen is de C Sedan al uit en staat alle info erover gewoon op de mercedes site.
Wat voor c combi is dat die op de foto staat, of is dit een andere type ?
Ben geinteresseerd in de nieuwe c-combi.Wie heeft er foto’s van gezien op internet?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).