Nieuwe Volvo V90 touring haakt aan bij Chrysler

Auteur: , 9 Reacties


Nog meer Volvo nieuws. Bovenstaande afbeelding is de Volvo VCC Concept, een impressie voor de opvolger van de ons aller welbekende V90! Zeg maar het alternatief voor een Chrysler 300C Touring. Deze combi, met drie zitrijen, moet rond 2007-2008 over straat rollen.

De Zweden gaan dus duidelijk in de aanval! Dat was ook wel nodig, het enige goede dat er afgelopen jaren uit handen van Volvo is gekomen is de XC90 (check die V8). Maar er staat veel op stapel, komende september zal de nieuwe C70 cabrio te zien zijn. Vervolgens verwachten we onder andere een V30, een XC30, een XC50 en een nieuwe S60.

Zie hier nog een impressie van de V90 (via autoblog.it).9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
ok, de XC-90 is cool, maar laat ze alsjeblieft wat doen aan die achterkant, twee van die kleine uitlaatjes op zo’n brute bak ziet er gewoon niet uit!
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokimes_ae/foto_big/ae_Volvo_V70_R_731_05.jpg

Zo heel lelijk zijn die uitlaatjes nu toch ook weer niet ;) Ik vind ze zelfs best wel iets hebbe..
de nieuwe V90 is mooi; maar de Xc 90 blijft toch de mooiste auto!
volvofreak 15
echt een hele mooie auto, is misschien wel een mooie opvolger voor de 240 van mijn pa. Vond de Chrysler al mooi, maar deze is gewoon fantasties!!! ;-)
Mooi ontwerp.. maar blijft een Volvo..:(
deze auto vind ik veel mooier dan een xc90 een xc90 is zo lelijk als je er van vanachter op kijkt zie je al die kabeltjes hangen en zo omdat hij zo hoog is maar deze is een stuk lager dus ga je die kabeltjes niet meer zien daarom is deze beter dan de xc90 en vooraan in de xc90 is er nieterg veel plaats ten opzichte van andere volvo’s
Is dit de Citroën C6 Break…?
@Sebastian
Dat is een V70 geen XC90
een chrysler 300c touring………dacht het niet!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).