Ex-CEO Chrysler en Snoop Dogg

Auteur: , 1 Reactie

Mr Lee Iacocca, ex-CEO van Chrysler, en Mr Snoop Dogg zijn samen te zien in een nieuwe commercial van Chrysler. Het was voor het eerst dat de twee elkaar zagen, de inmiddels 80-jarige Iacocca liet weten: "I don't know what the hell Snoop is saying. But he called me 'nephew,' so I guess that means I'm in." Leuke punchline van Snoop trouwens: "If the ride is more fly, you must buy!"


Een reporter van The Detroit News was op de set en heeft wat aardige foto’s gemaakt van de bejaarde verkoper en rapper Snoop.

Bekijk de commercial via carbuyersnotebook.com.

Chrysler heeft al vaker commercials gemaakt met bekende artiesten, in het artikel van The Detroit News (rechter column) staan meer filmpjes, zoals de reclame met Jason Alexander (van Seinfeld).1 reactie

autoliefhebber
Nephew klinkt aardig maar Brother is beter als je werkelijk ‘in’ wilt zijn in Snoop’s circuit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).