Onthuld: Volkswagen Golf R32

Auteur: , 2 Reacties


Eind vorig jaar werd er nog druk gespeculeerd over de komst van de Volkswagen Golf R32. Inmiddels was de komst van deze Golf GTI killer al veel meer dan een gerucht geworden en nu zijn dan ook de eerste officiële foto's door Volkswagen vrijgegeven...

De R32 is boven de GTI gepositioneerd en is voorlopig het topmodel in het Golf gamma. Onder de kap een 3.2 liter V6 motor, goed voor 250 pk en een acceleratie van 6,5 seconden tot 100 km/h. De versie met de DSG versnellingbak doet het sprintje zelfs in 6,2 seconden. De topsnelheid is weer braaf begrensd op 250 km/u. De R32 is vanaf 17 november verkrijgbaar.

Op zich een geinig bakkie hoor die R32, maar ik ben bang dat hij ’t toch moet afleggen tegen de tot 350 pk opgedikte Golf GTI.

Lees meer op autoweek.nl of op autotelegraaf.nl.

Zie ook media.vw.com voor offcial images en text.2 reacties

mijn droomauto is de VW Golf R32 die in 2003 op de markt is gebracht, tijdens mijn vakantie in duitsland ben ik hem eindelijk tegen het lijf gelopen en ik moet zeggen:”WAAAAAUUUW” het is een pracht van een wagen. het is te hopen dat vw opnieuw zo’n schoonheid maakt.
R32_Girl_Mk5_Sarah
Mijn wagentje waar ik mee rondrijd :D
Vree goeie auto, nix op aan te merken en zooo hard mijn droom dat uitgekomen is

grts

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).