Renault Egeus SUV concept

Auteur: , 2 Reacties


Renault is samen met Zuid-Koreaanse dochter Samsung en partner Nissan bezig met de ontwikkeling van een SUV. De techniek is gebaseerd op de Japanse X-Trail en Samsung neemt vooralsnog de ontwikkeling en productie voor haar rekening. De conceptcar krijgt de naam Egeus mee. Het model zal niet eerder dan 2007 op de markt verschrijnen, maar op de IAA in Frankfurt laat Renault alvast een studiemodel zien...

Het prototype is volgens Renault een SUV voor in de stad en voor daarbuiten, een soort ‘hoge coupé’ die rijplezier, elegantie en sportiviteit met elkaar combineert. Zo omschrijft ontwerper Patrick le Quément het zoveelste prototype van de Franse autobouwer.

Lees meer op autotelegraaf.nl, of check het uitgebreide artikel op dubspeed.2 reacties

Doet me denken aan de Nissan Murano!
oer lelijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).