Citroen C4: C-Sportlounge

Auteur: , 10 Reacties


Na in korte tijd de C1, C2, C4 en de Citroën C6 op de markt te hebben gezet, maakt Citroën zich op om opnieuw een nieuw design te presenteren: de C-Sportlounge! Ik moet zeggen dat de C4 er al zeer strak uit ziet en ook de C2 is voor de minder vermogenden een aardig wagentje. Deze C-Sportlounge is duidelijk geïnspireerd door de C4 en zal bij zijn debuut op de autotentoonstelling in Frankfurt waarschijnlijk genoeg aandacht krijgen. Maar het blijft echter een concept car dus er kan nog genoeg veranderen voordat de wagen bij de dealer staat.

Citroen C4 Sportlounge voorkant
De C4 Sportlounge is een 2 + 2 Grand Tourer en zal aan het uiterlijk te zien flink wat vermogen onder de kap krijgen. Hoewel de Citroën een maatje kleiner is dan de Mercedes CLS, zouden de Fransen met zo’n model het segment binnen kunnen stappen van vierdeurs coupé’s. Verdere info volgt in september…

Zie het officiële persbericht op citroen.com.10 reacties

Thérèse Davies
Meesterwerk (eindelijk weer durf bij Citroën eigenzinnige modellen te willen fabriceren). C6 is een supervoiture denk ik. Tof jongens !
yo,

WaaaW, ik ben een echte citofiel en dit hier is gewoon de max.
Wanneer komt die uit en wat moet da kosten??????

Greetz

Den Polle
Zeer gedurfd uitdagend model, ben een echte Citrofiel, daar ga je op een gegeven moment vanzelf van houden, dat wordt alleen maar versterkt als ze dit model C-Sportlounge daadwerkelijk op de markt zouden brengen. Wat trekt mij aan bij een Citroën, nou het heerlijke comfort, zeer prettige rijeigenschappen, ligt als een blok op de weg, meer dan voldoende trekkracht.
Kan ook niet anders dan beamen dat dit studiemodel er zeer goed uitziet!! Mag zo in productie…
Aah…. Genieten. Prachtige wagen, maar het interieur is wat té futuristisch: http://www2.uol.com.br/bestcars/un7/209-23.htm
Het lijkt wel hars of zo met al dat geel. Ik vind dat niets, de rest is fantastisch.
Zot van Citroëns schrijft
sportief uiterlijk en mooie velgen
echt mooi vind ik hem nie, maar dat zal wel gewenning zijn…
Wil hem vandaag al hebben!
Ben een echte citrofiel, ondanks de problemen.
Heb gereden Traction avant, 6 cyl. , DS 23 pallas i, CX 2200,
CX GTI, La Belle et la Béte en wacht nu op weer eens een
CITRÖEN !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).