Subaru Impreza WRC 2006 Prototype

Auteur: , Geen reacties

Nog meer nieuws over de IAA in Frankfurt volgende maand: de Subaru Impreza WRC 2006 Prototype zal daar te zien zijn! Subaru heeft een teaser picture losgelaten om de 2006 World Rally Championship Impreza alvast wat media aandacht te geven. There you go baby... De wagen zal volgend jaar tijdens de rally Monte Carlo voor het eerst gereden worden. Door de nieuwe regelgeving in 2006 zal Subaru dus direct aan het begin van het nieuwe seizoen met de wagen gaan strijden om het kampioenschap.


Ook andere WRC teams zullen het seizoen beginnen met een nieuw model. Subaru zegt in ieder geval het prototype goed getest te hebben (Zweden) en claimt naast een nieuwe look ook van binnen een aantal flinke upgrades te hebben gedaan. Lees meer op wrc.com (via autoblog.com).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).