Lamborghini Espada concepten

Auteur: , 9 Reacties

Aan het eind van een project dat door Lamborghini zelf is geïnitieerd, hebben studenten aan de Italiaanse Scuola Politecnica di Design de prototypes laten zien voor een nieuw Espada model. De geruchten over een terugkeer van de Lamborghini Espada waren er al eerder, door dit project zijn er dus weer een paar mogelijke designs bijgekomen. Het project werd geleid door de design directors van Audi (Walter De’Silva) en Lamborghini (Luc Donckerwolke).

Automerken gebruiken vaker dit soort projecten om om jong talent te herkennen en potentiele nieuwe modellen te ontwerpen. Kijk voor een uitgebreid verslag van de diverse concepten op cardesignnews.com (via jalopnik.com).9 reacties

Vierzit/vierdeurs luxe race-sedan/coupés gaan het helemaal worden (CLS, Cayman, Quatroporte, Espada, etc). Misschien wel de nieuwe trend op auto gebied (na de SUV).
klopt, de vierdeurs coupe is hot! Volgende in de rij is Jaguar: http://www.autoblog.nl/archive/2005/08/11/nieuwe_jaguar_stype_voor_2008

ik krijg trouwens geen genoeg van de CLS, damn wat een mooie bak!
Ik bedoen natuurlijk de Panamera en niet de Cayman.

Voor de ‘blogger: Pimp my CLS http://forums.mbworld.org/forums/forumdisplay.php?f=68
Bedankt voor de link, goed forum! Haha, check die rims: http://www.butlertire.com/images/gallery/1067b.jpg
Eeuwig zonde!
Braak.

Ik heb overgens de Topgear CLS55 WMV. Als ik ‘m ergens moet uploaden dan zeg je het maar.
Sacha, je kan em misschien sturen via http://www.yousendit.com en dan hier plaatsen? of stuur mij anders een mailtje, heb em volgens mij wel gezien, het is toch een aflevering van alweer een tijdje geleden?
Heb je ze ontvangen via YouSendIt? Ik heb ze naar [email protected]… gestuurd.
Yep, ben de zip nu aan het downen! thanks!
“That is a fenomenal car!”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).