Mitsubishi Concept Sportback

Auteur: , 1 Reactie

Mitsubishi heeft nieuwe tekeningen vrijgegeven van de Concept Sportback die het merk volgende maand in Frankfurt onthult. Het studiemodel dat op de IAA te zien zal zijn, valt wat betreft formaat tussen de Colt en de Lancer. Als het publiek nu maar voldoende positief reageert, zal Mitsubishi de auto zeker op de Europese markt brengen. Dus allemaal even juichen voor de stand van Mitsubishi!

Ondanks dat er nog niet heel veel specs bekend zijn, ziet de tekening er veelbelovend uit. Nu de Carisma niet meer wordt geproduceerd, kan de Concept Sportback dat plekje mooi innemen. Voor de Concept Sportback wordt een geheel nieuw platform gebruikt, waar we de komende jaren nog wel het een en ander van zullen zien…1 reactie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).