Ultra-luxe Spyker showroom in China

Auteur: , 1 Reactie

Vraag me af waarom dit nieuws eerder in Amerika is dan in Nederland? Autoblog.com weet namelijk te melden dat Spyker, die vorige maand nog de eerste showroom in Las Vegas opende, druk bezig is met een ultra-luxe showroom in Beijing, China. De showroom komt in het Fuer gebouw van het CBD (Central Business District) en zal twee verdiepingen innemen. Het design zou moeten herinneren aan de cabines van onze nationale koninklijke luchtvaartmaatschappij, de KLM. De link met Nederland is dus duidelijk aanwezig.

Op de bovenste verdieping zullen de C8 Spyder en C8 Laviolette te zien zijn, op de onderste verdieping zal een lounge zijn waar klanten in 4 first-class vliegtuigstoelen kunnen relaxen. De stoelen zijn net zoals de Spykers gemaakt met Hulsholf leer, verder zal er natuurlijk ook wat plasma aan de muur hangen om de klanten te vermaken!

Lees het volledige artikel op auto.sina.com (Chinees).1 reactie

Ja Tof!!!
Houden zo.
Uhm…………..Ik bedoel hopen dat Spyker blijft bestaan!!!!!!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).