Spyshots Porsche 911 Turbo 2007

Auteur: , 1 Reactie


We hadden al eerder info over de nieuwe Porsche 911 Turbo (aka 997). The Car Connection claimt nu de eerste echte spyshots te hebben van een productiemodel. De foto's zijn zeer scherp en de Porsche ziet er erg gezond uit mag ik wel zeggen! De spoiler, achterbumper, uitlaten, etc zijn goed te zien op de afbeeldingen...

Topsnelheden van 300km/u zouden mogelijk moeten worden met deze nieuwe held! De Porsche 911 Turbo zal volgend jaar lente in Europa te koop moeten zijn. Nog even wachten dus, want de 911 turbo zal de laatste van de 997-modellenreeks zijn die op de markt komt.

Check de spyshots op thecarconnection.com (via autoblog.com).1 reactie

Sir Smokalot
Hm, doet me toch echt minder dan een 996, die vond ik persoonlijk stukken mooier. Als ik nu de keze heb tussen een 997 en een ferrari 430, dan wordt het toch echt de ferrari…(of een aston martin, of een lambo gallardo, of een…..dream on!)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).