Alfa Romeo Kamal

Auteur: , 7 Reacties

Nieuws over de SUV / MPV van Alfa Romeo; de Alfa Kamal (schijnt Arabisch te zijn voor "perfectie"). Al sinds 2003(!) zijn er plannen voor een soort 4x4 model. Alfa heeft laten weten dat de motor een V6 met ongeveer 250pk zal zijn, verdere specs: 5 deuren, lengte 4,35 meter, breedte 1,86 meter, hoogte 1,62 meter. Dat klinkt definitief, misschien gaat het er dan toch van komen.

Lees meer op alfaromeo.com (via autoblog.it).

De Nederlandse Michiel van den Brink (die we kennen van de Spyker SSUV impressie) had trouwens al eerder een impressie van de Alfa SUV.7 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
En Alfa gaat ook mee doen op de SUV markt, it’s about time. Aantal PK’s klinkt ok, eens zien of het typische rijgedrag behouden is. En nu maar doorkomen met die wagen, Italo-vrinden!

Vind het iig (weer) een mooie koets, een genot voor het oog!
doet me denken aan een opblaasbare 147, wel een genot voor het oog idd.
Sir Smokalot
Hm, aardig, maar geef mij maar een Alfa “Youssef en Kamal”, die zou ik meteen kopen!

http://www.kamalfansite.tk/
http://www.statemagazine.nl/forum.php/article?data%5Barticleid%5D=215
Het wordt tijd dat Alfa Romeo met een SUV komt,dit model spreekt mij zeer aan,en ik kan je vertellen dat mijn vader en mijn twee broers ook zitten te popelen om deze Alfa Kamal te mogen begroeten.Ik rijd nu in een GT 3.2 v6, de voorgaande twee jaren heb ik de 156 GTA gereden, maar nu heb ik al mijn zinnen gezet op de Kamal, net als de andere familieleden, mits zij het geduld kunnen opbrengen. Alfa hurry-hurry-hurry ( lees haast je nu eens eindelijk ) want anders lopen jullie het gat met die verdomde Duitsers nooit in.
die blijven echt zalige otto’s ontwerpen he en altijd iets speciaal. Zijn tenminste geen naapers van andere merken

-edit: Otto is Belgisch voor auto?-
rij nu in een gt 2 liter daarvoor een 147 heb al 2 jaar zin in zo,n waanzinnige suv gaan met die banaan dus ook vooral om die duitsers eens een poepje te laten ruiken !!!
ehum al kom je met je ferrari dan nog kun je de duitsers geen poepie laten ruiken, dat poepje zal je enkel zelf ruiken en flauwvallen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).