Rijimpressie Porsche 911 Carrera 4S (4WD)

Auteur: , Geen reacties

Hoewel de nieuwe 4-wielaangedreven Porsche 911 Carrera 4S ten opzichte van de 2-wielaangedreven versie iets aan topsnelheid en acceleratie moet inleveren, maakt het bochtenwerk dit ruimschoots goed. Hij kleeft aan de weg en neemt bochten alsof hij op een rails rijdt...


Een jaar na de lancering van de nieuwe 911 brengt Porsche nu zijn vierwielaangedreven versie. Eind oktober staat deze bolide voor maar liefst 132.610 eurootjes in de showroom. Autoweek trok alvast een paar bochtjes door de Franse bergen en schreef een uitgebreide rij-impressie.

Lees de rij-impressie op autoweek.nl.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).