Apeldoorn bellen heeft weinig zin

Auteur: , 7 Reacties


Dit is er weer eentje uit de categorie onherkenbare auto's. Zie hier een gloednieuwe 2005 Lamborghini Murcielago, althans wat er van over is. Deze Lamborghini was slechts 6 dagen oud en (au!) nog niet verzekerd. De verzekering had wat vertraging opgelopen en de eigenaar uit Marina in Egypte, kon de verleiding écht niet weerstaan om even een baantje te trekken (dat zal iedereen snappen)...

De bestuurder werd bij een snelheid van 224 km/h afgesneden door een vrachtwagen, met dit als eindresultaat. De bestuurder had een engeltje bij zich, want hij heeft het ongeluk overleefd, maar hij is wel 350.000 dollar lichter, want “Apeldoorn” houdt de hand op de knip (via: wreckedexotics.com).7 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Laat het een wijze les zijn: altijd zo hard mogelijk rijden. Dan was die al lang voor bij die vrachtwagen geweest. ;-)
Sir Smokalot
Nou ja, de kleur stond hem misschien niet helemaal aan?!
Ik vraag me altijd af of ze nog iets van die gecrashte auto’s kunnen redden. Neem bijvoorbeeld het blok, dat zal niet helemaal intact meer zijn, maar er zitten ongetwijfeld nog wel wat dure onderdelen in die niet verbogen zijn (zuigers, injectoren etc.), en als een auto 6 dagen oud is, zijn de onderdelen nou ook nog niet bepaald af….
Vaak nog wel wat onderdelen, zeker omdat voor dit soort auto’s alles vreselijk duur is.

Zie hier een voorbeeldje van een Lambo’tje op marktplaats die o.a. geen voorkant meer heeft, maar wel nog 24,5K mag kosten.

/markt/autos/schadeautos/43534.html?utm_source=autoblog&utm_medium=referral&utm_campaign=CA____autoblog_promotie_site_autoblog&utm_content=2694


Dus die vrachtwagen was hem aan het inhalen??
Zeker liggen te klooien met z’n begrenzertje.

:)
hoe kun je met 224 km afgesneden worden door een vrachtwagen???
Waarschijnlijk veranderde de vrachtwagenchauffeur van rijbaan, zich helemaal niet bewust dat hij daarmee mogelijk iemand afsneed, maar die Lambo kwam zo hard aankakken, dat die vrachtwagen hem wellicht helemaal niet eens gezien heeft…, of zoiets…, ik bedenk ook maar wat… ;-)
willen mensen als je blieft geen foto`s meer plaatsen van kapote lambo`s ik kan het niet meer aan zien :,-(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).