Ferrari F 430 vs Lambo Gallardo

Auteur: , 13 Reacties

Auto Motor und Sport zet de Ferrari F430 en de Lamborghini Gallardo naast elkaar, over de looks valt te twisten maar wat betreft de specs hebben de Duitsers toch net iets liever de Ferrari dan de Lambo. De Ferrari trekt wat sneller op (3.9s tegen 4.2s) en heeft een hogere topsnelheid (316 km/h tegen 309 km/h) en hij is zelfs iets goedkoper!

Die Lambo heeft bij mij nog steeds de voorkeur, maar ja, smaken verschillen…
Lees de vergelijking hier of check de image gallery.13 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
jammer dat de Lamborghini verloren heeeft maaar ach…toch niet zo erg aleen maar 3 sec versprong had de Ferrari
Beide zijn toppers! Moeilijke keus maar ga toch voor de F430….lijkt me ook net de iets betere auto.
allebei prachtauto’s, maar toch ga ik voor de lambo, één van mijn droomauto’s
veel mooier dan de murcie
de F430 is ook wel een mooie, maar toch heb ik daar niet zoiets bij van; deze moet ik ooit eens een keer in mijn leven gereden hebben
vor mij toch de lambo, om de uitstraling en moter
F430 erg mooi, lambo ook mooi. Ferrari is gewoon iets met veel meer emotie, en ziet er gewoon beter uit in dat Farrarirood, daar kan je niet omheen. En dat geluid van die F430 is gewoon te mooi… hij is sneller, mooier, heeft een beter geluid, zal vast veel lekkerder rijden, gewoon beter.
haha ich find euch lustig
asge diee foto zo ziet zijn da 2 grat dezelde autos eigelek alleen de hoekige vormen van diee gallardo zijn rond bij ferrari :-)
Falco heeft eigenlijk dik gelijk..:O
als je er zoo naar kijkt..:| echt wel..:P__
Ik heb beide auto’s gereden, zowel de coupe als de spyder. Persoonlijk vind ik de buitenkant van de Lambo mooier (strakker gelijnd, unieke uitstraling) Aan de binnenkant hebben ze de plank misgeslagen, blijft te veel Audi en weinig spannende details.
De Ferrari is binnen gewoon mooi, leuke details, een echte sportwagen interieur.
Qua rijden kan de Lambo het niet tippen aan de Ferrari. De auto is zonder saai getypeerd te worden erg makkelijk te rijden. Je kan met 1 vinger vol gas de bocht door. De Lambo is veel stugger en aggresiever. De coupe was erg stuiterig, misschien waren de banden te hard, maar niet comfortabel in ieder geval.
Ik heb een Ferrari 430 spyder besteld, maar ik ben nu in twijfel omdat de LAmbo spyder erg mooi is. Moeilijk, moeilijk.
Wordt vervolgd..
peter versluis
ik ben zelf een trotse eigenaar van de f430FI Spider welke mij perfect bevalt. Heb ook gekeken naar een Lambo maar was niet te overtuigen terwijl ik toch heel snel een spider naar mijn volledige wens binnen 6 maanden kon krijgen. Ik had toch nog wat langer de tijd over om te wachten op de perfecte F430 spider. De auto stuurt niet maar snijt het asfalt uit de hoeken en een betere sportwagen op dit gebied is niet te vinden. Ik heb dingen gedaan met deze auto waar andere merken alleen maar van kunnen dromen. Geniet van wat er te koop is maar de beste koop basseer ik op de Italian Job.

Peter Versluis
Ach soo die motor und sport magazine wieder mal.
ja die beiden schon naturlich aeberrr die M3 und 911 ist ja besser um 4 punkten ja.
lederhosen und bratwurst ja.
punkten fur ferrari: 56. lambo 55. und die M3 gibts ja deutlich bessere auto mit 59 punkten. 911 da naturlich 57 punkten.
chuss wieder mal, ja heino horst von ‘saur’ saurna bmw ist besser um 3 punkten ja 911 auch besser um 3 punkten. ja alles besser vom heimat ja.
klima in VW naturlich auch immer besser im vergleich mit ferrari.
3 punkten besser.
autofreak sander
doe mij die lambo maar
hoi peter versluis ik hoop dat ik is mee mag rijden in je ferrari,want vind t een kei mooie auto en ik zie je weleens rijden maar wil er ook weleens naast zitten,hoop dat je dit leest en we zien mekaar weleens lopen of rijden.ik zet mn mail hier neer en hoop er is wat van te [email protected] michel uit werkendam

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).