Renault Modus in een stoere jas

Auteur: , 1 Reactie

De brave Renault Modus is door Renault tuner Elia in een stoere jas gestoken. Elia komt met een accessoirepakket waardoor het stadsautootje een offroad-look krijgt met opvallende bumpers en designelementen. Een stevige voorbumper met geïntegreerde 'bullbar' en voorspoiler domineert de voorkant. De onderdelen zijn welliswaar van plastic maar hebben een aluminiumlook. De grille is voorzien van gaas...

Aan de zijkant wordt de lijn van de voorspoiler doorgetrokken in de vorm van zijskits. De dakrails zijn uitgevoerd in alu-look en de achterkant is geheel in lijn met de voorkant. Onder de achterbumper zien we twee bijzonder vormgegeven uitlaatpijpen. De dakspoiler op de achterklep maakt de sportieve look compleet. Tevens biedt Elia een ruim aanbod aan lichtmetalen wielen. Het gehele pakket kost ongeveer 5000 euro (via).1 reactie

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Spijtig van die standaard lichtblokken maar daar zal wel snel verandering in komen. Als je ziet hoe ze die toch wel (naar mijn mening) lelijke Citroën C2 extreem tunen kan dat bij deze ook het geval worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).