Lancia Stratos toch in productie?

Auteur: , 3 Reacties

Het kleine bedrijf Fenomenon uit Londen heeft, om zich meer bekend te maken, gewerkt aan een moderne interpretatie van de Lancia Stratos. We schreven dit al eerder want de wagen werd begin dit jaar getoond tijdens de autoshow in Genève. Er zijn nu geruchten dat Lancia de Stratos echt gaat produceren, laten we het hopen want het wordt wel weer tijd voor een nieuw model.

Als je de de oude Stratos nog kent dan is dit concept misschien te heftig maar ik denk dat Lancia hiermee wel de nodige aandacht krijgt. Een goede kans lijkt me. Komende september hebben we misschien meer duidelijkheid want italiaspeed.com (via leblogauto.com) schrijft dat de wagen in Frankfurt aanwezig kan zijn.

Er zijn de laatste tijd wel vaker nieuwe designs voor Lancia voorbij gekomen, maar tot nu toe is er weinig actie. Misschien binnenkort de Lancia Delta

Lees meer over de Fenomenon Stratos op cardesignnews.com, of check het filmpje hier.3 reacties

Wow! ^^ Eérste reactie pas na 5 jaar! :D
@SCscreamGT2: Das best wel uniek ofzo!
@SCscreamGT2: @Pallas: Als je verder rondkijkt in het archief dan zul je zien dat er vroeger, rond de plaatsing van dit artikel, een stuk minder reacties waren. Posts zonder reacties waren geen bijzonderheid. Niet gek als je bedenkt dat autoblog ook pas eind 2004 werd opgericht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).