Alfa Brera Spider

Auteur: , Geen reacties

De Alfa Romeo Brera Spider was al een paar keer op de gevoelige plaat gezet, maar nog niet eerder zonder camouflage. Op het Pebble Beach Concours D’Elegance werd de Brera Spider aan een select publiek getoond. Wellicht moet deze stap het Amerikaanse publiek verder opwarmen voor een terugkeer van Alfa Romeo. De officiele lancering zal plaats vinden op de IAA Frankfurt in september.


Net als de gewone Brera en de 159 zal de Spider worden uitgerust met 2.2 en 3.2 JTS benzine motoren met respectievelijk 185 en 260 pk. De Brera Coupe krijgt ook de 2.4 MJet diesel, voor de Spider staat deze nog niet gepland. De Brera Spider ziet er goed uit, met mooie details als in titanium afgewerkte rolbeugels. Kortom met alle nieuwe modellen zal het nog druk worden bij Alfa Romeo dealers (via ItaliaSpeed).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).