Toyota Endo concept

Auteur: , 1 Reactie

Toyota voegt nog een micro car toe aan de lijst met europese stadsauto's, de Endo concept car. De Endo is een ultra-compacte "urban transport" en is speciaal ontworpen voor Europeanen. Binnenin lijkt het net een fashion show, het hele dashboard is namelijk een flat screen! Van buiten vallen vooral de "hangende deuren" op. De wagen zal komende maand op de autoshow in Frankfurt te zien zijn.

De wagen is ontworpen in Toyota’s ED2 design centre in Europa en zal waarschijnlijk niet naar Amerika komen. Je zou trouwens denken dat de Amerikanen ons vierkant uitlachen met de enorme hoeveelheid micro cars die hier in Europa rondrijden (Lupo, Matiz, Smart), toch lijken ze steeds meer interesse te hebben. Zoals ook al bleek met de Obvio (via carbodydesign.com).1 reactie

lijkt wel een japanse smart!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).