Lamborghini Gallardo Spyder teaser

Auteur: , Geen reacties


De nieuwe Lamborghini Gallardo Spyder (roadster) was natuurlijk al lang gespot, maar Lamborghini houdt het 't liefst nog een beetje spannend. Heel lang spannend zal het niet meer zijn, want de Gallardo Spyder wordt in Frankfurt aan het publiek getoond, maar desondanks plaagt Lamborghini ons nog even met een nieuwe teaser...

Want iedereen ligt natuurlijk met een koffertje contanten in een slaapzak voor de deur van de Lambo-dealer, om als eerste zo’n Gallardo Spyder te bemachtigen. Nu maar hopen dat er geen opstootjes ontstaan. Het apparaat gaat immers over de toonbank voor slechts een luttele 2 ton… (h)

Lees meer op italiaspeed.com (via autoblog.it) of op autowereld.com

Bekijk hier en hier de teaser.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).