Russische regering rijdt in gepimpte Volga’s

Auteur: , Geen reacties

De Volga's die geparkeerd staan voor Russische overheidsgebouwen, zijn vaak niet zo "onschuldig" als ze eruit zien. Een tuner uit het Russiche Nizhny Novgorod pimpt ieder jaar ruim 200 Volga UAZ en GAZ modellen, we schreven al eens eerder over een Volga V12. De auto's worden voorzien van krachtige Toyota motoren, DVD-spelers, koelkasten, lederen bekleding, airconditioning en hoop electrische speeltjes...

Chauvinistisch als het Kremlin is, heeft het de leden van de regering jaren lang opgedragen om merken als BMW en Mercedes te negeren en vooral te kiezen voor de Volga. Op deze wijze worden de regeringsleden toch een beetje tegemoet gekomen, maar ja, het zal nooit een BMW of Mercedes worden (via: Agenda Inc).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).