Meer Bugatti Veyron spyshots

Auteur: , 2 Reacties

Er is al veel over geschreven maar de Bugatti Veyron blijft een interessant onderwerp. Onze oplettende Sir Smokalot had zelfs al wat spyshots uit Duitsland en Sacha liet een link achter van de Veyron op video. Op autoblog.com zijn nu weer wat nieuwe afbeeldingen van de Veyron in Amerika. Aardig detail is dat het Bugatti team ook een Saleen S7 bij zich had!


Lijkt me wel erg kick om die wagens in het wild tegen te komen, goeie reden om de camera in mobiele telefoons een wat hogere resolutie te geven! Zie de afbeeldingen in het artikel op autoblog.com.2 reacties

vreemd da ze ok een saleen bij hebbe. ze wille die twinturbo vn saleen te slim af zijn. k denk nie dat da gaat lukke!
dan ben jij de enige die dat denkt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).