Honey I shrunk the Lambo

Auteur: , Geen reacties


Vele impressies van toekomstige auto-modellen worden 'geboren' in Photoshop. Vaak is heel duidelijk te zien dat we te maken hebben met een gemanipuleerde foto, maar zo nu en dan wordt ik nog weleens op het verkeerde been gezet. Hier is dit absoluut niet het geval (duh!), maar ik wil de "Honey I shrunk the Lambo", toch met jullie delen...

Het is net alsof deze Lambo betrokken is geweest bij een behoorlijke kop-staart botsing. Een ander zou wellicht zeggen dat we hier te maken hebben met de Lambo-uitvoering van de nieuwe Smart Fortwo. Ik zou die kleine vleugeldeurtjes weleens willen zien. :-)

Bekijk hier de overige “kop-staart-slachtoffers”…, errug grappig!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).