Ascari KZ1 is een goeie koop!

Auteur: , 2 Reacties

Er was al eerder een impressie van de Ascari KZ1, nu heeft ook AutoExpress een rondje kunnen rijden en men lijkt vol lof... Met een productie van 50 wagens wil Ascari exclusiviteit bieden, vraag is echter hoelang dat blijft indien de verkoop succesvol is. De wagen is al sinds 2000 in ontwikkeling waarbij men het "racing"-element altijd in het achterhoofd heeft gehouden. Specs: carbon fibre, 5.0-liter V8 op basis van BMW motor, 500pk, max 320 km/u en 0-100 in 3,7 seconden.

Interesse? Als je er eentje aanschaft krijg je gratis toegang tot het testcircuit van Ascari in Spanje. Eigenaar en landgenoot Klaas Zwart (KZ) kan in ieder geval trots zijn, de wagen kost ongeveer 160.000 Euri maar volgens autoexpress.co.uk is dat een koopje (via jalopnik.com)!2 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
het is ook een koopje. zet die m6 of 911 maar aan de kant
hoe kom je in contact om met je race wagen daar te rijden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).