Mind the f#ckin’ road…

Auteur: , 2 Reacties

Weer een aanwinst in de collectie high-tech foefjes. Een nieuw systeem van Toyota controleert of de bestuurder wel voldoende aandachtig naar de weg kijkt. Toyota claimt hiervoor een nieuw "eye-tracking image processing system" te hebben ontwikkeld. Dit ga ik niet proberen te vertalen, maar het komt er op neer dat een camera je ogen continue in de gaten houdt en controleert of je blik gericht is op de weg...

Wanneer de bestuurder afgeleid is of volgens het systeem niet voldoende naar de weg kijkt zal er een alarm klinken (misschien wel een stemmetje à la TomTom met de tekst: “Mind the fuckin’ road you asshole”) of zal de auto zelfs beginnen te remmen. Hmmm…, zitten we hier op te wachten? (via: transportation.engadget.com)2 reacties

Sir Smokalot
Owww wat zou dat irritant zijn…
Vanmiddag op de terugweg van ’t werk nog over een behoorlijk lege A28 gereden, maar reken er maar niet op dat ik dan de hele tijd aandachtig voor me uit staar als er niets om me heen is. Niet met een slakkengang van 120 in ieder geval!
Dutch Shitbum
maar reken er maar niet op dat ik dan de hele tijd aandachtig voor me uit staar als er goed hoop!
Fuck us all!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).